Gå til hovedindhold

Krav om mundbind

Fra torsdag d. 29. oktober skal alle bære mundbind eller visir, når de træder ind i en offentlig bygning. Dette omfatter også vores aktiviteter, da de foregår i svømmehaller og idrætscentre.

27. okt. 2020

Indhold

    Mundbindet skal blive på indtil du skal til at klæde om i omklædningsrummene. Du må gerne tage mundbindet af, når du skal klæde om og mundbindet skal derfor heller ikke med i bad. Når du er omklædt til badetøj og går fra omklædningsrummet til svømmehallen er dette også uden mundbind. Det samme gør sig gældende, når du skal tilbage til omklædningsrummet efter endt træning. Mundbindet skal på igen, når du skifter fra svømmetøj til almindeligt tøj og det skal blive på, til du har forladt bygningen igen.

    For de aktiviteter, som ikke kræver omklædning, er kravet, at du skal have mundbind på, fra du træder ind i bygningen og indtil du kommer ind i dit undervisningslokale. Du må tage mundbindet af i undervisningslokalet og det skal på igen, når undervisningen er slut og indtil du har forladt bygningen igen.

    Børn under 12 år er undtaget.

    Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed.

    Sidst opdateret: 21. november 2023