Til Vandgymnastik har vi forskellige temaer fra gang til gang. Træningen er for alle, da der med modifikationer både er mulighed for at gøre øvelserne nemmere eller sværere/hårdere. 

På Aarhus Svømmestadion bruger vi løbebælter, der sørger for opdrift, støtter lænden og sikrer god kropsholdning, da vanddybden er 2 meter. På den måde kan vi koncentrere os mere om træningen og få trænet vores balance, da vi skal kompensere for den manglende tyngdekraft i vandet.

Træningen er for alle, da træning i vand er skånsomt for led og muskler. Det er desuden god aflastning for gravide. 

Undervisningstid og sted

VandGymnastik foregår hver onsdag kl. 08.00 og 09.00 på Aarhus Svømmestadion. Undervisningslektionen varer 40 min.

Betaling for VandGymnastik er et By i Bevægelsesklip eller 80 kr.

VandGymnastik er effektiv træning for hele kroppen med fokus på kondition, styrke og smidighed, hvor alle kan være med. Det er en god aflastning for gravide.

Træningen foregår på 90 cm dybt vand og vores fødder er derfor vores tyngdepunkt. Der er elementer i træningen, der handler om at komme "over" vandet, hvor vi både gør brug af tyngdekraften, men også bruger vandets evne til at annullere den, alt efter hvad dagens træning byder på.

Efter sommerferien er tirsdagstræningens fokus høj intensitet med høj puls og stor vandmodstand.

Undervisningstid og sted

VandGymnastik foregår tirsdag og torsdag kl. 17.00 i Badeanstalten Spanien. Undervisningslektionen varer 40 min.

Betaling for VandGymnastik er et By i Bevægelsesklip eller 80 kr. Der er 9 pladser pr. hold, så husk at tilmelde dig forud for undervisningen, så du er sikker på en plads.